Versieringen

Versieringen horen zeker op het feest als er iemand vijftig jaar oud wordt. Dit kunnen natuurlijk gewone slingers en ballonnen zijn maar omdat het een speciale leeftijd is moet er toch ook wel iets van een speciale versiering bijzitten.
Dit zijn dus in ieder geval de 50 Jaar ballonnen en 50 Jaar slinger die het getal 50 erop hebben staan. Wat je hieronder ziet is maar een voorbeeld want er zijn meer slingers en ballonnen te koop met een getal erop. Voor buiten kun je zeker aan een pop denken, en daarover meer op de aparte pagina Pop maken maar ook zijn er slingers voor buiten die van plastic zijn. Zodat ze ook tegen regen en een beetje wind bestand zijn. Wil je geen pop in de tuin dan kan een tuinbord ook een goed idee zijn.

De tafel moet er ook gezellig uitzien met een 50 jaren tafellaken en in alle hapjes kan een vlaggetje met 50 gestoken worden. En als men vieze handen krijgt zijn er speciale 50 servetten.

Ook versieringen voor aan en op de jarige zelf kunnen de feestvreugde verhogen. Een button die ze kunnen dragen of een prachtige sjerp. Of een T-shirt met 50 of andere tekst erop. Zelfs een speciale feestbril, haarband of een hawaiikrans kan ervoor gebruikt worden.

Kijk voor al deze dingen eens op de feestartikelen winkel thema pagina 50 Jaar versieringen

Versieringen kun je ook zelf maken. Op knutselidee.nl vind je bijvoorbeeld een themapagina feest waar veel knutselideeŽn te vinden zijn. Zoals slingers, bloemen, etagŤre, cadeau ideeŽn, geld geef ideeŽn, kransen enzovoort.

 

Geef de Pluim: cadeaubon vol belevenissen Pluimen
Met de Pluim geef je een cadeau met de keuze uit een ruim aanbod van honderden belevenissen en verwencadeaus. De ontvanger kiest daaruit zelf zijn favoriet. Voor ieder wat wils.Feestartikelen-winkel.nl 120x90www.SurpriseFactory.nl

Geef de Pluim: cadeaubon vol belevenissen