Knutselen

Als je zelf iets wilt maken voor het vijftigjarige feest of voor de jarige zelf dan is dat altijd mogelijk. Een zelfgemaakt cadeau wordt ook zeker op prijs gesteld.

Wat zou je zeggen van de foto hiernaast. Een boek waar de het getal 50 in is gevouwen. Een mooie strik eromheen en eventueel geld in de bladen gevouwen.
Heel leuk en origineel om te geven en ook leuk om te maken.
Op de website knutselidee.nl vind je het Patroon getal 50 vouwen
En hoe je dan het patroon moet gebruiken vind je op dezelfde website uitgebreid omschreven. (Boek vouwen in 9 delen.) Begin hiervoor op de pagina: Boekkunst deel 1Ook leuk is om een schilderij te knutselen waar de gasten van het feest allemaal hun naam (en eventueel een kleine tekst) op kunnen zetten. Dit schilderij krijgt dan later vast een mooi plekje in het huis van Abraham of Sara.
Bekijk een Schilderij voorbeeld

Op knutselidee.nl vind je ook een themapagina feest waar veel knutselideeën te vinden zijn.

Nog enkele ideeën:

Je kan een speciaal boek voor de jarige maken. Het leven van de jarige indelen in thema's, zoals bijvoorbeeld de huizen, de kinderen, huisdieren, vakanties. Dit kun je uitwerken met foto's, kleine tekstjes en wat versieringen. Verder kun je als kinderen en kleinkinderen allemaal een pagina vullen waarin je iets voor de jarige opschrijft, bijv. een dierbare herinnering, wat hij/zij voor hen betekend hebben, een foto.
En ook andere familieleden en vrienden en kennissen van de jarige kun je vragen of ze op een A4 blad iets voor de jarige willen schrijven. Dit kunnen ook hele mooie reacties worden. Het is wel wat werk, maar je krijgt een pracht boek! Wat nog regelmatig bekeken zal worden.

Wat dacht je van een abc-scrapbook. De spullen kan je in een hobbywinkel aanschaffen en je kan je eigen identiteit eraan geven. Meer scrapideeën staan op internet. Ook dit kan een heel mooi boek worden.

Dus begin op tijd met knutselen en maak er leuke dingen van. Veel dingen op het feest zijn zelf te maken.
Op een speciale pagina op deze website vind je Pop maken

 Null