Uitnodigingen

De uitnodiging voor het Abrahamfeest of Sarafeest kan op tijd verzonden worden als je er iets leuks van wilt maken. De mensen vinden het prettig als ze op tijd weten waar ze aan toe zijn. .

Info op uitnodiging

Vermeld op het kaartje duidelijk wanneer het feest is, de dag en datum. En vermeld wanneer de begintijd en de eindtijd is. De eindtijd is wat minder belangrijk maar er komen ook vast mensen die een oppas moeten regelen en dan is het handig om de eindtijd ongeveer te weten.
Natuurlijk ook vermelden waar het feest is. Zeker als het niet bij de jarige thuis is maar in een zaaltje of bijvoorbeeld bij een ander familielid.
Vraag je heel veel mensen zet dan op het kaartje dat ze op tijd moeten laten weten of ze komen. Dan kun je daar met alle inkopen rekening mee houden.

 Origineel kaartje

Wil je een origineel kaartje als uitnodiging dan zou je eens kunnen kijken op Anneke's kaartenwinkel. Zij maakt op verzoek aparte kaartjes met gedrukte tekst erin. Altijd origineel.
Kijk maar eens op Handgemaakte uitnodigingen

Spreukje erop

Om het kaartje leuk te beginnen kun je altijd een spreuk aan het begin plaatsen.
Iets in de trant van:

Abraham wil het zelf niet weten, maar wij zijn het niet vergeten

Vijftig kaarsje op een taart, onze Abraham wordt al bejaard.

Iedereen mag het weten Abraham heeft 50 jaar versleten!

Abraham onze klusser, is nu een 50 plusser

Ja het is echt waar, onze Abraham wordt 50 jaar.

Er zijn ook gedichtjes voor een 50 jarige die je op wenskaarten en uitnodigingen kunt gebruiken en deze kun je vinden op de website Wenskaartgedichtjes

 www.SurpriseFactory.nl