Feliciteren

Als er iemand 50 jaar wordt wil je hem natuurlijk feliciteren. En als je op het feest bent uitgenodigd wil je ook nog een cadeau geven. Het nadeel van een ouder iemand is dat die persoon bijna alles al heeft. En wat geef je dan. En als je ver weg woont en niet naar het feest gaat wil je ook zo iemand gepast feliciteren. Op deze pagina proberen we je aan een paar ideeën te helpen.

Mooie kaart sturen

Een simpele en veel gebruikte optie om iemand te feliciteren is het sturen van een kaart met de post. Deze kaarten kun je bij heel veel winkels kopen en tegenwoordig kun je ook online een echte kaart versturen naar iemand toe. Bijvoorbeeld op Leuke vijftig kaartjes . Zelfs het meesturen van een klein cadeautje is tegenwoordig mogelijk. Dus een kaart met een mooie ballon, een doos chocolade en nog veel meer.
Voor leuke tekst in de kaart kijk op de pagina Wenskaart gedichten
En als je wilt kun je met je kaart ook een cadeau meesturen. Dat kun je zelf doen maar ook bijvoorbeeld via een andere partij zoals bijvoorbeeld een Cadeautje via GreetzTegoedbon

Voor iemand die alles al heeft en voor wie je echt geen cadeau kunt verzinnen is het misschien leuk om iets van jezelf te geven. Bijvoorbeeld de tuin opknappen in het voorjaar. De badkamer verbouwen. De hond een maand iedere zaterdag meenemen naar het strand. De jarige trakteren op een etentje. De jarige meenemen voor een uitje.
Al deze dingen kunnen heel goed gegeven worden in de vorm van een tegoedbon. Deze kunnen gratis gemaakt worden op de website Geef een tegoedbon

Bloemetje laten bezorgen


Is het feest op een andere datum gepland dan kun je als verrassing op de datum zelf een bloemetje laten bezorgen aan de deur. Dat zal zeker een welkome verrassing zijn voor de 50-jarige. Dat verwacht hij of zij namelijk helemaal niet. Doen dus! Kijk op de website bij De Bloemist

Ontbijt op bed

De jarige 's morgens verrassen met een ontbijtje op bed is altijd leuk. En als je het niet zelf kan doen dan laat je het bezorgen! Eventueel voor twee personen. Hartstikke leuk en Ontbijtje thuis levert door heel Nederland.

E-card sturen

Misschien een beetje minder origineel en iets minder persoonlijk maar evengoed beter dan niets is het sturen van een e-card. Een elektronisch verstuurde kaart is makkelijk te doen en je bent er zo mee klaar. Maar uiteindelijk gaat het erom dat je aan de vijftig jarige gedacht hebt en dat blijkt ook uit dit kaartje. Je kan de kaartjes ook voor een bepaalde datum klaarzetten zodat je het al op tijd kan schrijven en toch precies op de juiste dag bezorgd wordt.
Meteen een kaartje versturen of klaarzetten? Leuke vijftig kaartjes
Je kan daar trouwens ook een echte kaart versturen waarmee je ook nog eens een goed doel steunt!
Voor leuke tekst in de kaart kijk op de pagina Wenskaart gedichten

 

Cadeautje via Greetz
Via Greetz kun je niet alleen een leuke echte kaart sturen maar je kan ook een cadeautje versturen. Bloemen, een ballon, chocolade. Check de mogelijkheden.

Op zoek naar een origineel cadeau?
Op de site vinden bezoekers honderden cadeaubonnen die variëren van slapen in een Hunebed, een dagje racen op Zandvoort of Wellnessweekend, tot een High Tea of workshop tapas maken. Altijd leuk voor een 50-jarigeNull